6. julij 2020
SVZ Hrastovec

Za ohladitev si privoščimo sladoled

a

Začelo se je pravo vroče poletje. Da bi se stanovalke enote Agata vsaj nekoliko ohladile, jim občasno za dopoldansko malico privoščimo sladoled ali ledeno kavo. Tako je bilo tudi danes. Taki dopoldnevi so polni zadovoljstva, hvaležnosti in nasmejanih obrazov.

1. julij 2020
CS Hodoš

Igranje nogometa

a

V CS Hodoš smo se s stanovalci odpravili na bližje nogometno igrišče, kjer smo se pomerili v nogometu. Stanovalci so prikazali odlično igro nogometa.

1. julij 2020
Enota Agata

Praznovanje rojstnega dneva

a

V mesecu juniju smo na enoti Agata ponovno praznovali. Stanovalki sta si zaželeli torte, s katerima sta počastili svoje sostanovalke. Bili sta navdušeni in v polnem pričakovanju. Skupaj smo jima zapeli, čestitali, nato pa smo si privoščile pravo praznovanje z glasbo in plesom.

30. junij 2020
SVZ Hrastovec

Aktivnosti na enoti Agata

a

Kljub dnevom, ki naj bi bili polni sončnih žarkov in toplote, se vreme enostavno ne da. Vsakodnevno nas osveži dež, na nebu se bohotijo oblaki, skupaj s stanovalkami enote Agata pa vseeno vztrajamo in se predajamo žarkom, če je to le mogoče. Podamo se na sprehode, obiščemo naše živali in jih nahranimo, posedamo v parku, se slikamo med rožami, sončimo se na naši terasi, prav tako pa na pokopališču obiščemo vse tiste, ki so še vedno v srcih naših stanovalk in so med karanteno prav hrepenele po tem, da lahko obiščejo grobove svojih sorodnikov in tam prižgejo sveče. Tako smo zadovoljni vsi. Stanovalke, ker so se jim izpolnile želje, delavkam pa zaigra srce, ko jih vidimo srečne.

30. junij 2020
SVZ Hrastovec

Pričakovanje poletja enoti Agata

a

Kljub virusu, ki je bil na pohodu, se čas ni ustavil. Na naši enoti smo pripravile poletno dekoracijo, ki je poskrbela za dodatno popestritev prostorov. Skupaj s stanovalkami smo pripravile vazice, ki smo jih napolnile s kamni in školjkami. Pred vhodom pa smo zasidrale jadrnico in sedaj čakamo, da nas odpelje kam v tropske kraje, kjer bomo daleč od ukrepov in muhastega vremena, ki nas spremlja.