11. januar 2021
CŠ Hodoš

Zahvala OŠ Gornji Petrovci

a

Zaposleni in stanovalci iz CS Hodoš smo izjemno hvaležni go. učiteljici Tadeji Bencak Kerčmar in učencem OŠ Gornji Petrovci, saj so nas presenetili z lepo gesto. Otroci so nam v teh težkih trenutkih namenili kar nekaj lepih misli, ki so jih izrazili preko verzov in plakatov v sklopu pouka. Zato se tudi mi iskreno zahvaljujemo za vaš trud, vzpodbudne misli in narisane risbe. Skupaj zmoremo! Hvala!

6. januar 2021
CŠ Hodoš

Zahvala članom Markovskega župnišča karitas

a

Stanovalci in delavci CS Hodoš se zahvaljujemo članom Markovskega župnišča karitas za pečene dobrote, katere ste nam namenili v teh težkih trenutkih. Iz dneva v dan se trudimo in upamo, da bomo s skupnimi močmi čim prej premagali to pandemijo in se vrnili v lepše in svetlejšo prihodnost. Hvala vsem še enkrat!

3. januar 2021
DBE Gornja Radgona

Konec leta v DBE Gornja Radgona

a

V DBE Gornja Radgona smo konec leta preživeli v prijetnem prazničnem vzdušju. Na predvečer božiča smo s stanovalci postavili smrečico, okrasili enoto in se na čajanki pogovarjali o letu, ki je za nami. Ob dišečih dobrotah iz kuhinje smo s stanovalci začutili medsebojno povezanost in žarek upanja, da bo leto, ki je pred nami, lepo in manj omejujoče, kot preteklo leto. Stanovalce smo pohvalili glede upoštevanja ukrepov, saj smo leto preživeli brez sive ali celo rdeče cone. Iz Gornje Radgone vas lepo pozdravljamo in vam želimo vse dobro v 2021!

31. december 2020
SVZ Hrastovec

Skok v novo leto

a

Na zadnji dan leta je po okolici zavoda zadišalo. Na enoti D1 smo namreč za stanovalce pripravili piknik, ki smo ga oplemenitili s sveže pečenim odojkom in drugimi silvestrskimi dobrotami. Posladkali smo se s sladoledom z vročimi malinami, v silvestrski večer pa smo stopili v družbi čokoladnih kroglic. Vsem skupaj pošiljamo lepe pozdrave in želimo zdravo in uspešno 2021.

28. december 2020
SVZ Hrastovec

Sladkanje s pecivom

a

Na B1 smo se posladkali s pecivom, ki smo si ga sami pripravili.