13. januar 2022
SVZ Hrastovec

Turnir v namiznem nogometu

a

Na enoti Korenjaki 1 smo pred nekaj meseci dobili v uporabo namizni nogomet. Stanovalci ga odtlej redno igrajo, tako, da so nekateri v tej igri postali že pravi mojstri. Danes so se tako v obliki turnirja pomerili v znanju igranja te igre med seboj. Prva tri mesta so bila nagrajena z nagradami v obliki priboljškov, kar je stanovalce v svoji tekmovalnosti še dodatno motiviralo.

3. januar 2022
VD Ščavnica

Praznično vzdušje v VD Ščavnica

a

Da bi preživeli praznike v čim lepšem vzdušju, smo imeli kar nekaj aktivnosti. V kreativnih delavnicah smo naredili snežinke iz papirja in smrekice za namizne dekoracije. V kuharskih delavnicah smo pekli božične kekse in jih peljali na kavico in ogled okrašenih krajev. Dan pred božičem smo postavili božično drevo in postavili jaslice ob božičnih pesmih. Da bi bili prazniki popolni, smo imeli praznično kosilo izpod rok našega kuharja. Za dobro počutje in zabavo bomo poskrbeli tudi ob prehodu iz starega v novo leto.
Tako nam bo vsem skupaj lažje in lepše.

30. december 2021
SVZ Hrastovec

Veseli december na enoti Korenjaki

a

V tem najbolj veselem mesecu smo veliko pekli, se družili s prostovoljko Angelco in Sandro preko skypa, pripravili smo si hišni kino, ustvarjali in se veliko pogovarjali. Obiskali smo božično-novoletni sejem v Mariboru ter izvedli čajanko, na kateri smo se pogovorili o doživetjih v letu 2021 in prebirali prejeta voščila in pisma, katera smo dobili v sklopu vse-slovenskega medgeneracijskega projekta »Mala pozornost za veliko veselje«. Ob koncu čajanke je vsak izrazil še svojo željo za leto 2022. Srečno!

24. december 2021
Bivalna enota Maribor

Praznični utrinek

a

Stanovalci bivalne enote Maribor vam pošiljamo majhen praznični utrinek.

20. december 2021
SVZ Hrastovev

Priprave na praznike

a

Na enoti DEP. B3 smo odposlali vizitke za naše najbližje, postavili novoletno jelko in okrasili oddelek. V četrtek smo imeli kuharsko delavnico, da smo spekli pecivo za čajanko. V petek pa smo se posladkali ob pecivu, soku, kavi in čaju.