Osrednja slovesnost ob 70-letnici SVZ Hrastovec

Včeraj je minilo 70-let od ustanovitve Socialno varstvenega zavoda Hrastovec (SVZ Hrastovec). Osrednja slovesnost ob jubileju z naslovom “Različnost nas bogati” je danes dopoldan potekala v Viteški dvorani gradu Hrastovec. Zbrane so pozdravili direktorica SVZ Hrastovec mag. Andreja Raduha, ki je poudarila, da si v zavodu prizadevajo stanovalcem ustvarjati prijetno, toplo in domače okolje, hkrati pa jih spodbujati, da po svojih zmožnostih izkoristijo življenjske priložnosti ...

Preberi več ...

Otvoritev prenovljene dislocirane bivalne enote Apače

V SVZ Hrastovec je danes, 16. oktobra 2018, potekala otvoritev prenovljene dislocirane bivalne enote Apače (DBE Apače). Slavnostna govornica je bila državna sekretarka na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Breda Božnik, ki je poudarila, da v SVZ Hrastovec »v težnji k normalizaciji življenja ustanavljajo dislocirane bivalne enote in se s tem vedno bolj odpirajo, kar pa ustvarja strpnejšo in odprto družbo do drugačnosti«.

Preberi več ...

Otvoritev razstave in odprtje dislocirane bivalne enote v Apačah

V ponedeljek, 15. oktobra 2018, ob 16. uri bo v avli Jožeta Hudalesa, v prostorih Občine Lenart, Trg osvoboditve 7, odprtje razstave fotografij stanovalcev SVZ Hrastovec, avtorja Zdravka Kuhta, z naslovom ŽIVLJENJE. V torek, 16. oktobra 2018, ob 11. uri bo slovesna otvoritev prenovljene dislocirane bivalne enote v Apačah 31.

Preberi več ...